Cazan peleţi Termoboiler 15 Matic

Fii primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Doar 1 ramas

Fara TVA: 11.004,21 RON Cu TVA: 13.095,00 RON
OR

Scurta descriere

- Meniu și manual de utilizare tradus în Română - Programare: zilnică, săptămanală şi weekend, aprindere şi stingere automată. - Sondă Ambient pentru reglarea în mod constant a temperaturii dorite. - Radiocomandă cu senzor ambient. - Sondă temperatură agent tur - Sondă temperatură gaze arse - Pompă recirculare - Vas Expansiune - Supapă siguranţă - Aerisitor automat - Rezervor peleţi - Casetă cenuşă extractabilă.  - Randament inalt de clasa 5 - Curatirea automata a circuitului de evacuare a gazelor -Aprindere rapida: 3min -Arzator circular cu post combustie CCS (Circular Combustion System)  - Acumulare de 100 lt - Rezervor de peleti de 70kg - Emisii scazute de cenusa si CO -Anod de magneziu - Adaptate pentru circuitele de incalzire de joasa si inalta temperatura . Schema tehnica . Caracteristici si date tehnice.


* Opţional buncăr 300 kg şi unitate de control GSM

Cazan peleţi Termoboiler 15 Matic

Dublu click pe imagine pentru a o vedea la dimensiunea maxima

Micsoreaza
Mareste

Mai multe imagini

Details

Cazan peleţi Termoboiler 15 Matic , este o centrală care trebuie sa fie conectată la o instalaţie de încălzire cu circuit hidraulic, având o putere la arzător de 15 kW, un randament mediu de 93.5%, o putere nominală totală de 14 kW din care 13.8 kW sunt transferaţi apei. Astfel se pot încălzi în mod eficient locuinţe cu un volum ce depăşeşte 370 m³, graţie componentelor hidraulice înglobate.Părţile ce vin în contact cu focul, precum uşa (capsulată şi ignifugă) şi partea frontală din interior, sunt din OŢEL CORTEN, un tip de oţel rezistent la temperaturile înalte şi nedeformabil în timp. Cazanele din gama Termoboiler, pe linga toate dotarile de serie prezent pe gama Elite si Hidra de la Laminox, au in plus, ca si dotari de serie:

Randament inalt de clasa 5, curatirea automata a circuitului de evacuare a gazelor pentru modelul, aprindere rapida – 3 min, arzator circular cu post combustie – brevet LAMINOX CCS(Circular Combustion System), acumulare in cazan de 100 lt, rezervor de peleti de 70kg, emisii foarte scazute de cenusa si CO, anod de magneziu, sunt adaptate pentru circuitele de incalzire de joasa si inalta temperatura.

Schema tehnica . Caracteristici si date tehnice.

Informatii aditionale

SKU TB 15M
Producator Laminox
Putere Arzator [KW] 15
Putere Nominală Min.-Max. [KW] 3,5-14,0 kW
Putere transferata apei [KW] 3,2-13,8 kW
Randament mediu [%] 93.5
Canalizare aer N/A
Consum Orar [Kg/h] 0,9 - 2,3
Capacitate rezervor [Kg] 70
Volum [litri] 100
Volum Incalzit [m3] 400-520
Tensiune alimentare [V/Hz] 230/50
Consum Electric Aprindere [W] 480
Consum Electric regim Normal [W] 50 - 150
Programare Zilnică / Săptămânală / Week-end Yes
Radiocomanda Yes
Racorduri retea [inch] 3/4 M
Dimensiune horn [mm] Ø80
Dimensiuni [L x P x H] 85x65x142.5 cm
Ambalaj [L x P x H] 95x75x152.5 cm
Greutate Bruta [Kg] 200
Greutate Neta [Kg] 180

Etichete produs

Foloseste spatiu pentru a separa etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.