Cazan peleţi Termoboiler (Matic) 18 kW cu productie de ACM

Be the first to review this product

Availability: In stock

Only 1 left

Excl. Tax: 10.889,06 RON Incl. Tax: 12.958,00 RON

Quick Overview

- Meniu și manual de utilizare tradus în Română - Programare: zilnică, săptămanală şi weekend, aprindere şi stingere automată. - Sondă Ambient pentru reglarea în mod constant a temperaturii dorite. - Radiocomandă cu senzor ambient. - Sondă temperatură agent tur - Sondă temperatură gaze arse - Pompă recirculare - Vas Expansiune - Supapă siguranţă - Aerisitor automat - Rezervor peleţi - Casetă cenuşă extractabilă.  - Productie instant de ACM (Apa Calda Menajera) 24/ 24 h, la (9-11 l/min) - Randament inalt de clasa 5 - Functionare de vara / iarna cu comutator (iarna incalzire si productie de ACM, vara doar productie de ACM)  - Racoduri pentru legarea la un sistem solar - Vana de amestec cu 3 cai pe iesirea de ACM - Curatirea automata /manuala  a circuitului de evacuare a gazelor -Aprindere rapida: 3min -Arzator circular cu post combustie CCS (Circular Combustion System)  - Acumulare de 100 lt - Rezervor de peleti de 70kg - Emisii scazute de cenusa si CO -Anod de magneziu - Adaptate pentru circuitele de incalzire de joasa si inalta temperatura - Serpentina pentru racordarea la sistemul solar (IDRO 18 SOLAR MATIC) . Schema tehnica . Caracteristici si date tehnice.


* Opţional buncăr 300 kg şi unitate de control GSM

* Required Fields

Excl. Tax: 10.889,06 RON Incl. Tax: 12.958,00 RON

Cazan peleţi Termoboiler (Matic) 18 kW cu productie de ACM

Dublu click pe imagine pentru a o vedea la dimensiunea maxima

Micsoreaza
Mareste

Mai multe imagini

Details

Cazan peleţi Termoboiler (Matic) 18 kW cu productie de ACM, este o centrală care trebuie sa fie conectată la o instalaţie de încălzire cu circuit hidraulic, având o putere la arzător de 18 kW, un randament mediu de 93.5%, o putere nominală totală de 17 kW din care 15.7 kW sunt transferaţi apei. Astfel se pot încălzi în mod eficient locuinţe cu un volum ce depăşeşte 470 m³, graţie componentelor hidraulice înglobate.Părţile ce vin în contact cu focul, precum uşa (capsulată şi ignifugă) şi partea frontală din interior, sunt din OŢEL CORTEN, un tip de oţel rezistent la temperaturile înalte şi nedeformabil în timp. Cazanele din gama Termoboiler, pe linga toate dotarile de serie prezent pe gama Elite si Hidra de la Laminox, au in plus, ca si dotari de serie:

Productie instant de ACM (Apa Calda Menajera) - 24/ 24 h, la (9-11 l/min), randament inalt de clasa 5, functionare de vara / iarna cu comutator (iarna incalzire si productie de ACM, vara doar productie de ACM); sunt dotate cu racoduri pentru legarea la un sistem solar, vana de amestec cu 3 cai pe iesirea de ACM, curatirea automata a circuitului de evacuare a gazelor pentru modelul IDRO 18 MATIC, curatirea manuala a circuitului de evacuare a gazelor pentru modelul IDRO 18, aprindere rapida – 3min, arzator circular cu post combustie – brevet LAMINOX CCS(Circular Combustion System), acumulare in cazan de 100 lt, rezervor de peleti de 70kg, emisii foarte scazute de cenusa si CO, anod de magneziu, sunt adaptate pentru circuitele de incalzire de joasa si inalta temperatura.

Modelul  IDRO 18 SOLAR MATIC este prevazut si cu o serpentina pentru racordarea la sistemul solar.  

Schema tehnica . Caracteristici si date tehnice.

Additional Information

SKU TB 18 P
Producator Laminox
Putere Arzator [KW] 18
Putere Nominală Min.-Max. [KW] 5,5-17,0 kW
Putere transferata apei [KW] 4,2-15,7 kW
Randament mediu [%] 93.5
Canalizare aer N/A
Consum Orar [Kg/h] 1,3 - 3,7
Capacitate rezervor [Kg] 70
Volum [litri] 100
Volum Incalzit [m3] 400-520
Tensiune alimentare [V/Hz] 230/50
Consum Electric Aprindere [W] 480
Consum Electric regim Normal [W] 50 - 150
Programare Zilnică / Săptămânală / Week-end Yes
Radiocomanda Yes
Racorduri retea [inch] 3/4 M
Dimensiune horn [mm] Ø80
Dimensiuni [L x P x H] 85x65x142.5 cm
Ambalaj [L x P x H] 95x75x152.5 cm
Greutate Bruta [Kg] 200
Greutate Neta [Kg] 180

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.